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Effects of the increasing consumption of dairy products upon absorption.GALAN (P.) ; CHEROUVRIER (F.) ; PREZIOSI (P.) et al. EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION. 1991; 553-559, tabl.ARTICLE.

Les motivations des volontaires pour participer à une étude d'intervention dans le domaine de la prévention nutritionnelle : résultats d'un pré-test du projet SU. VI. MAX. (SUpplémentation en VItamines et Minéraux AntioXydants). = Motivations of volunteers for a participation in an interventional study in the field of nutritional prevention : results of a pilot study of the SU. VI. MAX survey.HERCBERG (S.) ; HEBEL (P.) ; PREZIOSI (P.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 1995; 139-146, graph., tabl., issn 0398-7620ARTICLE.

Serum trace element in Zairian mothers and their newborns.ARNAUD (J.) ; PREZIOSI (P.) ; MASHAKO (L.) et al. EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION. 1994; 341-348, tabl., graph.ARTICLE.

Intérêt de la mesure de la protoporphyrine érythrocytaire pour le dépistage de la carence en fer chez le donneur de sang : analyse de la décision. = Interest of erythrocyte protoporphyrin measurement in screening blood donors for iron deficiency: a decision analysis.PREZIOSI (P.) ; GRIERE (B.) ; GALAN (P.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 1991; 157-163, issn 0398-7620ARTICLE.

Apports nutritionnels d'un échantillon représentatif de la population du Val-de-Marne. II : Les apports en macronutriments. = Dietary intakes of a representative population sample in a district of Paris area Val-de-Marne: II Energetic nutriment intakes.HERCBERG (S.) ; PREZIOSI (P.) ; GALAN (P.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 1991; 233-244, issn 0398-7620ARTICLE.

La consommation de thé en France : Phénomène culturel et social et contribution à l'équilibre nutritionnel et à l'état de santé : Données préliminaires de l'étude SU. VI. MAX. = Tea drinking habits in France : cultural and social phenomenon and contribution to nutritional balance and health status : preliminary data of the SU. VI. MAX study. HUBERT (Annie) ; MALVY (D.) ; PREZIOSI (P.) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 2000; 1S66-1S70, issn 0007-9960ARTICLE.

La biothèque dans l'étude SU. VI. MAX. = The bank of biological material in the SU. VI. MAX study. GALAN (P.) ; FAVIER (A.) ; PREZIOSI (P.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 2003; 147-150, issn 0398-7620ARTICLE.

Antioxydants et prévention. GALAN (Pilar) ; PREZIOSI (P.) ; TRIOL (Isabelle) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 1997; 359-370, tabl., issn 0007-9960ARTICLE.

La consommation du petit déjeuner dans l'étude du Val-de-Marne.PREZIOSI (P.) ; GALAN (P.) ; YACOUB (N.) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 1996; 2-25, tabl., graph., issn 0007-9960ARTICLE.

Intake of low-fat'foods in a representative sample of the Paris area : anthropometric, nutritional and socio-demographic correlates.BELLISLE (F.) ; ROLLAND-CACHERA (M.F.) ; DEHEEGER (M.) et al. JOURNAL OF HUMAN NUTRITION AND DIETETICS. 1994; 335-346, issn 0952-3871ARTICLE.

Dépistage du cancer colorectal par test Hémoccult : taux de participation et prise en charge médicale des sujets à test positif au sein de l'étude SU. VI. MAX. = Participation and medical follow-up in screening of colorectal cancer in France within the SU. VI. MAX study. CAILHOL (J.) ; CZERNICHOW (S.) ; MENNEN (L.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 2002; 321-323, issn 0398-7620ARTICLE.

Consommation alimentaire d'un échantillon représentatif de la population du Val-de-Marne. I : Contribution des aliments à l'apport énergétique. = Dietary intakes of a representative population sample in a district of Paris area Val-de-Marne: I Contribution of foods to energy intakes.PREZIOSI (P.) ; GALAN (P.) ; GRANVEAU (C.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 1991; 221-231, issn 0398-7620ARTICLE.

Workplace air-conditioning and health services attendance among French middle-aged women : a prospective cohort study. Commentary.PREZIOSI (P.) ; CZERNICHOW (S.) ; GEHANNO (P.) et al. INTERNATIONAL JOURNAL OF EPIDEMIOLOGY. 2004; 1120-1126, issn 0300-5771ARTICLE.

Relation entre statut en vitamine D et phototype en population générale adulte en France. = Relationship between vitamin D status and skin phototype in a general adult population in France. MALVY (D.) ; GUINOT (C.) ; PREZIOSI (P.) et al. REVUE D'EPIDEMIOLOGIE ET DE SANTE PUBLIQUE. 2001; 97-99, issn 0398-7620ARTICLE.

Le projet SU. VI. MAX (supplémentation en vitamines et minéraux antioxydants). 100 000 volontaires pour la recherche : un grand défi pour la recherche dans le domaine de la prévention. = SU. VI. MAX (vitamin and antioxidant element supplementation), 100,000 volonteers for research : a great challenge for prevention research.BRIANCON (S.) ; BOUCHET (C.) ; PAUL-DAUPHIN (A.) et al. ANNALES MEDICALES DE NANCY ET DE L'EST. 1994; 425-431, issn 0221-3796ARTICLE.

Contribution of mineral waters to dietary calcium and magnesium intake in a French adult population. GALAN (P.) ; ARNAUD (M.J.) ; CZERNICHOW (S.) et al. JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION. 2002; 1658-1662, issn 0002-8223ARTICLE.

Consumption of soup and nutritional intake in French adults : consequences for nutritional status. BERTRAIS (S.) ; GALAN (P.) ; RENAULT (N.) et al. JOURNAL OF HUMAN NUTRITION AND DIETETICS. 2001; 121-128, issn 0952-3871ARTICLE.

Dietary patterns in six European populations : results from EURALIM, a collaborative European data harmonization and information campaign. BEER-BORST (S.) ; HERCBERG (S.) ; MORABIA (A.) et al. EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION. 2000; 253-262, issn 0954-3007ARTICLE.

Un grand défi pour la recherche dans le domaine de la prévention. = The SU. VI. MAX study : a big challenge for research in the field of prevention.HERCBERG (S.) ; BRIANCON (S.) ; FAVIER (A.) et al. L' EUROBIOLOGISTE. 1994; 9-15, issn 0999-5749ARTICLE, COMMUNICATION.

Vitamin status of a healthy french population : dietary intakes and biochemical markers.HERCBERG (S.) ; PREZIOSI (P.) ; GALAN (P.) et al. INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH. 1994; 220-232, issn 0300-9831ARTICLE.

Apports alimentaires et statut biologique en magnésium dans la population adulte en France. = Food intake and Mg biological status in French adults. GALAN (P.) ; LAFOND (J.L.) ; ARNAUD (J.) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 1999; 88-93, issn 0007-9960ARTICLE.

Hazard assessment of chemical contaminants in soil.POELS (C.L.M.) ; VEERKAMP (W.) ; CHAMBERS (P.L.)(éd.) et al. TOXICOLOGY LETTERS. 1992; 503-510, issn 0378-4274ARTICLE, CONGRES.

La déficience en fer au cours de la grossesse en France. = Iron deficiency during pregnancy in France. HERCBERG (S.) ; GALAN (P.) ; PREZIOSI (P.) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 2000; 13-23, issn 0007-9960ARTICLE.

Iron and folates status in Zairan mothers and their newborns.MASHAKO (L.) ; PREZIOSI (P.) ; NSIBU (C.) et al. ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM. 1991; 309-314, issn 0250-6807ARTICLE.

Obesity and other health determinants across europe : The EURALIM Project. BEER-BORST (S.) ; MORABIA (A.) ; HERCBERG (S.) et al. JOURNAL OF EPIDEMIOLOGY AND COMMUNITY HEALTH. 2000; 424-430, issn 0143-005XARTICLE.

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