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Aliments enrichis : quels besoins et pour qui ?POTIER DE COURCY (G.). MEDECINE ET NUTRITION. 2003; 57-64, tabl., issn 0398-7582ARTICLE.

Les forts consommateurs de compléments alimentaires en France : résultats de l'enquête ECCA. TOUVIER (M.) ; DUFOUR (A.) ; GOURILLON (S.) et al. CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE. 2003; 187-194, graph., issn 0007-9960ARTICLE.

Rapports sur les limites de sécurité dans les consommations alimentaires des vitamines et minéraux.BERNIER (J.J.)(prés.) ; PASCAL (G.)(rapp.) ; POTIER DE COURCY (G.)(rapp.) et al. 1995; 172p., tabl.RAPPORT.

Iron and folates status in Zairan mothers and their newborns.MASHAKO (L.) ; PREZIOSI (P.) ; NSIBU (C.) et al. ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM. 1991; 309-314, issn 0250-6807ARTICLE.

Vitamin status of a healthy french population : dietary intakes and biochemical markers.HERCBERG (S.) ; PREZIOSI (P.) ; GALAN (P.) et al. INTERNATIONAL JOURNAL FOR VITAMIN AND NUTRITION RESEARCH. 1994; 220-232, issn 0300-9831ARTICLE.

Apports nutritionnels conseillés pour la population française.MARTIN (A.) ; AZAIS-BRAESCO (V.) ; BRESSON (J.L.) et al. 2001; 605p., tabl., isbn 2-7430-0422-3OUVRAGE.

Factors determining the use of hormone replacement therapy in recent naturally postmenopausal women participating in the French SU. VI. MAX cohort. MOHAMMED-CHERIF (S.) ; BRIANCON (S.) ; POTIER DE COURCY (G.) et al. EUROPEAN JOURNAL OF EPIDEMIOLOGY. 2000; 477-482, issn 0393-2990ARTICLE.

"ESVITAF". Survey on the vitamin status of the French : Relationships between nutrient intake and biochemical indicators. = "ESVITAF". Enquête sur le statut vitaminique des Français : Relations entre les apports nutritionnels et les indicateurs biochimiques.HERBETH (B.) ; POTIER DE COURCY (G.) ; SANCHO (J.) et al. ACTA VITAMINOLOGICA ET ENZYMOLOGICA. 1985; 207-215, issn 0300-8924ARTICLE.

Reference intervals for vitamins B1, B2, E, D, retinol, beta-carotene, and folate in blood : usefulness of dietary selection criteria. = Intervalles de référence pour les vitamines B1, B2, E, D, le rétinol, le bêta-carotène, le folate dans le sang : Utilité de critères diététiques de sélection.HERBETH (B.) ; ZITTOUN (Z.) ; MIRAVET (L.) et al. CLINICAL CHEMISTRY. 1986; 1756-1759, issn 0009-9147ARTICLE.

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